Γενικά

Με 5 αθλητές και 4 αθλήτριες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών

Το Balkan Senior Table Tennis Championships 2023 φιλοξενείται και οργανώνεται από τη Βουλγαρική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης υπό την σκέπη της Βαλκανικής Ένωσης του αθλήματος.

Μεγάλη αποστολή με 5 αθλητές και 4 αθλήτριες θα εμφανίσει η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Αλμπένα της Βουλγαρίας από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοινώνει τη σύνθεση για την πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα των εθνικών μας ομάδων στην περίοδο 2023-2024 και την αποτελούν οι αθλητές Κωνσταντίνος Κωνσταντίνοπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Νίκος Αντωνιάδης και οι αθλήτριες Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Αλίκη Κιούφη, Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα και Ιωάννα Γερασιμάτου. Στους πάγκους θα είναι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές. Σε αυτόν των ανδρών ο περιφερειακός προπονητής, υπεύθυνος στο κλιμάκιο της Πάτρας, Σωτήρης Ζήκος και σε εκείνον των γυναικών ο εθνικός ομοσπονδιακός τεχνικός, υπεύθυνος της ομάδας στο ΣΕΦ, Γιώργος Καρύτσας.

Το Balkan Senior Table Tennis Championships 2023 φιλοξενείται και οργανώνεται από τη Βουλγαρική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης υπό την σκέπη της Βαλκανικής Ένωσης του αθλήματος. Είναι το 48ο στην ιστορία (σ.σ. η BTTU υπολογίζει και τις χρονιές των πρωταθλημάτων Under 21) και θα γίνει στο Sports Hall Albena.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα, δηλαδή το ομαδικό ανδρών, το ομαδικό γυναικών, το απλό και το διπλό στις ίδιες κατηγορίες, όπως και το διπλό μικτό. Κλασικά το ομαδικό θα ανοίξει το πρόγραμμα το Σάββατο 02/09 και η σχετική κλήρωση θα διενεργηθεί μία μέρα πριν. Την Κυριακή 03/09 θ' ακολουθήσουν οι κληρώσεις για τα ατομικά. Το Βαλκανικό πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας επανήλθε το 2022 στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με την εθνική μας ομάδα των ανδρών να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο. Ο Αντωνιάδης και ο Χατζηλυγερούδης ήταν και τότε στην αποστολή (επίσης ο Ζήκος βρισκόταν στο κοουτσάρισμα), ενώ να προστεθεί ότι η σύνθεση της εθνικής γυναικών είναι ακριβώς ίδια με πέρσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x