Γενικά

Με τρεις ομάδες ξιφασκίας η Ελλάδα στο Κάλιαρι

Μεταξύ 6-8 Οκτωβρίου οι νικητές σύλλογοι των ομαδικών από τα εθνικά πρωταθλήματα ξιφασκίας των ευρωπαϊκών χωρών θα συγκεντρωθούν στο Κάλιαρι για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο πρωταθλητών συλλόγων.

Από τους ελληνικούς συλλόγους ξιφασκίας που κατέκτησαν τα ομαδικά κύπελλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών του Μαΐου στο Κάλιαρι για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο πρωταθλητών συλλόγων αποφάσισαν να ταξιδέψουν ο ΑΟ Αρίστων Παιανίας (ξίφος μονομαχίας γυναικών), ο ΟΞΙΦ (ξίφος μονομαχίας ανδρών) κι ο ΟΣΦΠ (σπάθη γυναικών).

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΟ Αρίστων Παιανίας θα αγωνιστεί την Παρασκευή με τις Ανδριάνα Θεοδωροπούλου και Νικόλ Χατζησαράντου κόντρα σε άλλες 14 ομάδες ξίφους μονομαχίας γυναικών. Η Ουγγαρέζα αθλήτρια Εντίνα Κάρντος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Το Σάββατο, τη «σκυτάλη» θα πάρουν ο ΟΞΙΦ, που θα αγωνιστεί με τους Νίκο Τσώκα, Αστέριο Τσώκα και Βασίλη Τσώκα κόντρα σε άλλες 12 ομάδες ξίφους μονομαχίας ανδρών, αλλά κι ο ΟΣΦΠ, που θα αγωνιστεί με τις Άννα Δούκα, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Μαριλένα Γαζεπίδη και Χριστίνα Χουζούρη κόντρα σε άλλες εννιά ομάδες σπάθης γυναικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x