Mini Football

miniEURO 2013: O Αποστόλης Γκαϊφίλιας λίγο πριν την μάχη!

Το πρόγραμμα του miniEURO GREECE 2013 ανακοινώθηκε και η Ελληνική ομάδα μπαίνει πλέον στους ρυθμούς του!

Η Ελληνική ομάδα, την Πέμπτη 10/10, στις 21:00, αγωνίζεται στην πρεμιέρα απέναντι στην Τουρκία. Ο 2ος αγώνας μας είναι κόντρα στην Λιθουανία την Παρασκευή 11/10 στις 17:00 και το 3ο ματς για τον Α’ όμιλου θα βρει τους παίκτες μας απέναντι στην Ιταλία το Σάββατο, 12/10, στις 13:00.

O Α’ τεχνικός της Ελληνικής ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφίλιας σχολίασε τους αγώνες μας ως εξής: «Θεωρητικά, ο πρώτος όμιλος είναι ένας αμφίρροπος όμιλος. ο πρώτος αγώνας κόντρα στην Τουρκία θα παίξει αναμφίβολα ρόλο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι Ιταλοί επέλεξαν τους ποδοσφαιριστές τους από μια μεγάλη "δεξαμενή". Είναι και οι δύο μεγάλες χώρες και θέλουν προσοχή. Για τη Λιθουανία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα, αφού μετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, θα δούμε όμως κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την πρόκριση».

Όσον αφορά το κλίμα στις τάξεις της Ελληνικής ομάδας και το πώς αισθάνονται οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο Ρέθυμνο, ο προπονητής της είναι ο πλέον κατάλληλος για να το μεταφέρει: «Περιμένουμε όλοι την έναρξη του miniEURO GREECE 2013. Θα μπούμε στην τελική ευθεία προετοιμασίας μας στις 30 Σεπτεμβρίου και ευελπιστούμε η πορεία μας να έχει ευτυχή κατάληξη μέχρι και το τελευταίο ματς της διοργάνωσης. Υπάρχει καλό κλίμα και ανυπομονούμε πλέον όλοι για την πρεμιέρα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον... Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το miniEURO GREECE 2013 και μας κάνει να θέλουμε να περάσει ο καιρός που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων μας για να αγωνιστούμε μπροστά στο Κρητικό κοινό. Το Ρέθυμνο, η Κρήτη ολόκληρη είναι γεμάτη από φιλόξενους ανθρώπους και είμαστε σίγουροι ότι στους αγώνες μας θα έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη!».

Το miniEURO GREECE 2013 θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου.

Η Κρήτη... χορηγός!

Φυσικά και μία τέτοια διοργάνωση απαιτεί τη στήριξη σε όλα τα επίπεδα από τους φορείς και τις μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Και είναι γεγονός ότι παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αγκαλιάζουν το miniEURO και το έφεραν στην Ελλάδα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Αξίζει εδώ να γίνει ξεχωριστή μνεία σε κάποιες σπουδαίες εταιρίες της Κρήτης οι οποίες το αγκάλιασαν, πέρα από τους δεκάδες επιχειρηματίες μικρότερης κλίμακας. Αναφερόμαστε στη ΣΑΜΑΡΙΑ, την μεγαλύτερη κρητική εταιρία εμφιαλωμένου νερού η οποία πιστή στη στρατηγική της ακολουθεί ό,τι σπουδαίο διεξάγεται στην Κρήτη και δεν υα μπορούσε να απουσιάζει από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της ιστορίας της. Παρομοίως και η ΑΝΕΚ LINES η οποία στέκεται αρωγός στις μετακινήσεις τόσο κάποιων αποστολών από και προς Πειραιά όσο και στις τεράστιες ανάγκες σε μεταφορές σχετικά με την κατασκευή της εγκατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x