Μαχητικά Αθλήματα

Νικητής της ζωής

Έντεκα μήνες από το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης βρήκε τη δύναμη ν’ αγωνιστεί ξανά. Δείτε αναλυτικά τι έγινε στο “Battle 11-EFL” στο Gazi Music Hall.

Το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε νίκη ήταν και μόνο η είσοδός του στο ρινγκ, έντεκα μήνες έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν το ευχαριστήθηκε (ποιος θέλει να χάνει;) αλλά είχε τη δύναμη να δοκιμαστεί τόσο σύντομα ξανά σε τέτοιο επίπεδο και γι’ αυτό καταχειροκροτήθηκε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα του, στο main event του “The Battle 11-EFL”. Για την ιστορία νικητής ήταν ο Vasil Lazar με διακοπή τελικά από την γωνία του Νικολαΐδη (έπρεπε να επέμβει νωρίτερα ο διαιτητής).

Άλλη κλάση

Ο Andrej Tolstihs ήταν μια κατηγορία πάνω από τον Τάσο Μπερδέση. Ήταν όμως μια κλάση κάτω. Ο Πατρινός πυγμάχος χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να «διαβάσει» τον Λετονό. Βρήκε την απόσταση και μ’ ένα αριστοτεχνικό χτύπημα στο συκώτι τον έριξε στο καναβάτσο από τον πρώτο κιόλας γύρο. Έτσι «έγραψε» το 3-0 στην επαγγελματική του κάρτα.

Λίγο ακόμα

ΜΜΑ ματς από αυτά που σπανίζουν στην Ελλάδα. Με κατάληξη που επίσης σπανίζει: ισοπαλία. Γιάννης Παλαιολόγος και Χρήστος Πλασσάρης μπήκαν φουριόζοι και μόνο ένα ακούσιο χτύπημα (στα γεννητικά όργανα) στον «Παλέ» διέκοψε τον ρυθμό τους. Ένας καθαρός γύρος για τον καθένα και αρκετές στιγμές που έδειχναν να θέλουν …λίγο ακόμα για να τελειώσουν με ΚΟ. Στον τρίτο γύρο ο Πλασσάρης φάνηκε να έχει την υπεροχή, τον έσωσε όμως το καμπανάκι όταν στα τελευταία δευτερόλεπτα τον στρίμωξε ο Παλαιολόγος.

Τρομακτικό ΚΟ

Στον α’ γύρο Παύλος Μήσιας και Στέφανος Κωνσταντελόπουλος πήγαιναν χέρι-χέρι στα σημεία παίζοντας στα κόκκινα. Στον β’ γύρο τα «βαριά» χτυπήματα του Μήσια λύγισαν τον Κωνσταντελόπουλο με ένα «γεμάτο» αριστερό να τον αφήνει ημιλιπόθυμο στο καναβάτσο! Ένα από τα πιο δυνατά νοκ-άουτ της φετινής σεζόν.

Ακόμα μία

Ακάθεκτη συνεχίζει η Μαρία Σεμερτζόγλου αφού η Jekaterina Lecko αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο μπροστά σε μια ακόμα νίκη της, τη 2η στην επαγγελματική της κάρτα. Η Λετονή ίσα που άντεξε να μπει στον β' γύρο, εκεί όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Μια νίκη που θα την ανεβάσει κι άλλο στα διεθνή rankings.

Χωρίς ρυθμό

Αρκετή ένταση (κάποιες φορές σε μη επιτρεπτά όρια) και πολλές διακοπές, δεν επέτρεψαν να βρεθεί ρυθμός στο μοναδικό muay thai ματς. Νικητής ανακηρύχθηκε ο Νίκος Μπιστόλας που επικράτησε του Μιχάλη Ρουμάνου.

Μικροί, φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η βραδιά. Μάριος Πασάι και Παναγιώτης Ζησιμόπουλος δικαιολόγησαν πλήρως γιατί θεωρούνται τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή. Ο Πασάι υπερτέρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, o Ζησιμόπουλος ακολουθούσε από κοντά, με τους δύο 18χρονους να παρουσιάζουν ολοκληρωμένο kickboxing θέαμα!

Τα αποτελέσματα του "Battle 11-EFL":


Boxing, 4x3'
Αλέξανδρος Νικολαΐδης vs Vasil Lazar
Νικητής: Lazar με τεχνικό νοκ-άουτ στον α' γύρο

ΜΜΑ, 3x5'
Γιάννης Παλαιολόγος vs Χρήστος Πλασάρης
Iσοπαλία

Boxing, 6x3'
Τάσος Μπερδέσης vs Andrej Tolstihs
Νικητής: Μπερδέσης με νοκ άουτ στον α' γύρο

Κ-1, 3x3'
Παύλος Μήσιας vs Στέφανος Κωνσταντελόπουλος
Νικητής: Μήσιας με νοκ-άουτ στον β' γύρο

Muay Thai, 3x3'
Μιχάλης Ρουμάνος vs Νίκος Μπιστόλας
Νικητής: Μπιστόλας με ομόφωνη απόφαση

Boxing, 4x2'
Μαρία Σεμερτζόγλου vs Jekaterina Lecko
Nικήτρια: Σεμερτζόγλου με τεχνικό νοκ-άουτ στον β' γύρο

Κ-1, 3x3'
Παναγιώτης Ζησιμόπουλος vs Μάριος Πασάι
Νικητής: Πασάι με ομόφωνη απόφαση

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x