Στίβος

Στη Μελβούρνη για προετοιμασία η Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στην Αυστραλία ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων στίβου του 2024 κα δη τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με οδηγό την περυσινή εμπειρία της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη γνωρίζει τι θα συναντήσει τόσο στο προπονητικό κέντρο της Μελβούρνης, όσο και στα καμπ, κατά την παραμονή της εκεί και περιμένει, όπως και το 2023, να αποκομίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την προετοιμασία της.

Η «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20 χιλιόμετρα βάδην στο Μόναχο θα αναχωρήσει για την Αυστραλία την 1η Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό θα γυμναστεί στο γκρουπ του προπονητή της, Μπρεντ Βάλανς, μαζί με την «ασημένια» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, Τζεμίνα Μόνταγκ, και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες.

Η Ντρισμπιώτη έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς τα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, αγώνισμα που έχει προγραμματιστεί στις 7 Ιουνίου δύο χρόνια μετά τη νίκη της στη γερμανική πόλη.

Η Ντρισμπιώτη πριν και μετά τη διοργάνωση της ιταλικής πρωτεύουσας θα γυμναστεί σε προπονητικό κέντρο της Ευρώπης και θα περάσει και κάποια διαστήματα προπονήσεων στην Ελλάδα. Η αθλήτρια έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά εδώ και τρεις εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x