Mini Football

Ο Γιτζάκ Σουμ επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα κοουτσάρει την ομάδα του Ισραήλ στο miniEURO2013 που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου!

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα κοουτσάρει την ομάδα του Ισραήλ στο miniEURO2013 που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου!

Οι ισραηλινοί λοιπόν έκαναν το "μπαμ", ανακοινώνοντας τον Γιτζάκ Σουμ ως τον τεχνικό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο miniEURO 2013 που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου!

Ο Σουμ ήταν ο προπονητής που έγραψε τη δική του ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού ηγήθηκε της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ την περίοδο 2003-2004. Πήρε επίσης τον τίτλο στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το 2008, ενώ υπήρξε και προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων της χώρας.

"Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέρος αυτού του project, το οποίο πηγάζει από την πραγματική αγάπη για το ποδόσφαιρο, χωρίς πολλά χρήματα και πολιτική. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα όπου πάντοτε εισπράττω θερμή υποδοχή από τις παλιές καλές ημέρες στον Παναθηναϊκό".

Όπως μάλιστα αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας mini football (http://www.eurominifootball.com/coach-shum-returns-to-greece/ ), ο Σουμ αναμένεται στη χώρα μας για να γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους του ποδοσφαίρου, ενώ όλοι οι αγώνες της ομάδας του Ισραήλ θα μεταδοθούν ζωντανά από το εθνικό δίκτυο που θα έχει τα δικαιώματα τους.

Αιγίδες

Το miniEURO 2013, ως η σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση που έρχεται στην χώρα μας φέτος αλλά και τα τελευταία χρόνια γενικότερα, δεν θα μπορούσε να μην στηριχτεί από όλους τους φορείς που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με αυτό.

Ο ΕΟΤ ήταν ο πρώτος που έθεσε υπό την αιγίδα του το miniEURO θεωρώντας το ένα ιδανικό όχημα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Επίσης ο Δήμος Ρεθύμνου και η αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου είχαν τεράστια συμβολή σε αυτό σε ουσιαστικό επίπεδο καθώς με προσωπικές ενέργειες των στελεχών τους το πλάνο επιταχύνθηκε αλλά και υλοποιήθηκε. Τέλος η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας που αποτελεί το «μάτι» της ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο μικρότερων διαστάσεων στη χώρα μας στήριξε με όλες του της δυνάμεις τον θεσμόα όπως και η ΕΠΣ Ρεθύμνου που μάλιστα θα έχει και οργανωτική συμμετοχή που θα προέλθει από τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x