Στίβος

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης στις Βρυξέλλες

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης στη Διάσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες!

Στις 12 και 13 Μαρτίου διεξήχθη η Διάσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού των κρατών-μελών της ΕΕ στις Βρυξέλλες υπό την Προεδρία του Βελγίου. Στη διάσκεψη συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Ελλάδας, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος στην εισήγηση του παρουσίασε τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης ως μια καλή πρακτική που αποτελεί, ως αγώνας, σήμα κατατεθέν!

Στην παρέμβασή του για τη σημαντικότητα διεξαγωγής αθλητικών γεγονότων σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Μαυρωτάς αναφέρθηκε στο συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει η χώρα μας, χάρη στην ευνοϊκή μορφολογία και το κλίμα, τα οποία επιτρέπουν, καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη διοργάνωση τοπικών αθλητικών αγώνων, όπως τρέξιμο κ.α. από τη μια άκρη της χώρας έως την άλλη.

Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε ως κύρια θεματική τη «μη οργανωμένη άθληση», την οργάνωση τοπικών αθλητικών γεγονότων, καθώς και τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών αγώνων το καλοκαίρι (Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου UEFA 2024 στη Γερμανία κ.α.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x