Μαχητικά Αθλήματα

Ο ΜακΓκρέγκορ «φωτογράφισε» την αγορά του WWE από το UFC!

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προκάλεσε σάλο με ανάρτηση για αγορά του WWE από το UFC.

Χαμός στον χώρο των μαχητικών σπορ! Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media κρατώντας τις ζώνες των πρωταθλητών του UFC και του WWE γράφοντας: «Συγχαρητήρια στο UFC που πλέον αξίζει 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία Endeavor είναι έτοιμη να αποκτήσει και το WWE. Απίστευτο!».

Η ανάρτηση αυτή από τον Ιρλανδό αθλητή του ΜΜΑ ήρθε ως συνέχεια στο όργιο φημών πως η εταιρεία Endeavor, που έχει την ιδιοκτησία του UFC, είναι κοντά στην αγορά του WWE. Σύμφωνα με το CNBC, θα αποκτήσει το 51% των μετοχών, ενώ οι υπάρχοντες μέτοχοι του WWE θα διατηρήσουν το 49%.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της Endeavor, Άρι Εμάνιουελ, θα είναι το αφεντικό στη νέα εταιρεία, ενώ ο Βινς ΜακΜάχον θα είναι πρόεδρος. Ο Ντάνα Γουάιτ θα παραμείνει πρόεδρος του UFC και ο Νικ Καν θα συνεχίσει στο πόστο του προέδρου του WWE.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολ Χέιμαν, ιστορικό στέλεχος του WWE, σχολίασε για την ανάρτηση του ΜακΓκρέγκορ πως «… είναι ένας φαντασμένος Ρόμαν Ρέινς» (σ.σ. αναφερόμενος στον σταρ του wrestling), με τον Ιρλανδό να απαντά: «Πρόσεχε, παππού. Θα εμφανιστώ και θα σου σπάσω το σαγόνι σε τρία σημεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x