Γενικά

Ο Παναθηναϊκός πέρασε πρώτος στην Α1 πινγκ πονγκ ανδρών

Αγωνιστικός «μαραθώνιος» μιας σχεδόν μέρες στην αίθουσα πινγκ πονγκ του ΣΕΦ, αφού χαρακτηρίστηκε από ανακατατάξεις στην κορυφή στα δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα κι από εκπλήξεις σε ατομικό επίπεδο!

Στην Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών έγινε ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που τέλειωσε σχεδόν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-2 και με συνολικά δύο νίκες σε εξ αναβολής αναμετρήσεις έκανε το «6 στα 6» και πέρασε μόνος πρώτος στην κατάταξη.

Ειδήσεις, ωστόσο, προέκυψαν και σε ατομικό επίπεδο από τον συγκεκριμένο αγώνα διότι οι νίκες του 18χρονου Αλέξανδρου Μαδέση επί του Γάλλου πρωταθλητή Ευρώπης του απλού ανδρών, Εμμανουέλ Λεμπεσόν, και του 20χρονου Ιάκωβου Αϊβατίδη επί του βασικού αθλητή της Εθνικής μας ομάδας ανδρών, Κωνσταντίνου Αγγελάκη, συνιστούν μεγάλες εκπλήξεις!

Στην Α2 των ανδρών, ο ΔΑΟ Ταύρου συνέχισε νικηφόρα κι απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής.

Στην Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός αύξησε το αήττητο στην έναρξη του δεύτερου γύρου, ενώ στην Α2 γυναικών είχαμε μόνο δύο εξ αναβολής ματς. Γενικά επικράτησαν τα φαβορί, ωστόσο καταγράφηκαν κι άλλα απρόσμενα ατομικά αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες.

Στην Α1 κατηγορία των ανδρών, το Σάββατο έγιναν μόνο τα εξ αναβολής παιχνίδια του Ρεθύμνου και της ΑΕΚ από το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός μεγάλωσε το σερί του και προσπέρασε τον Ολυμπιακό, πάντως δυσκολεύτηκε στον βραδινό αγώνα με την ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική. Εν τέλει, δικαίωσε τις προβλέψεις με σκορ 4-2, παίρνοντας δύο νίκες από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και μία από τον Λεμπεσόν και τον Αγγελάκη. Ωστόσο, οι επί μέρους νίκες της ΑΕΚ προκάλεσαν τεράστια αίσθηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x