Γενικά

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ εγκαινίασε τη νέα χρονιά με μία λαμπερή εκδήλωση

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ γιόρτασε την έναρξη της νέας χρονιάς με μία μοναδική εκδήλωση στο θέατρο του Λεοντείου Λυκείου, βασισμένη στην πλούσια ιστορία και τον πολιτιστικό του πλούτο.

Η εορταστική εκδήλωση του Ερασιτέχνη Πανιώνιου πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου και σηματοδότησε μια νέα εποχή για τον σύλλογο, με τις προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών να έχουν αρχίσει ήδη να αποδίδουν καρπούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, οι αντιδήμαρχοι κι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, η Υφυπουργός μετανάστευσης και ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ισίδωρος Κούβελος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλη, ο βουλευτής Τάσος Γαϊτάνης, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, ο Πρόεδρος του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, Μιχάλης Σακελλαρίδης, κ.α.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση και ευφορία, με τον Πανιώνιο να τιμά τόσο τους παλιούς, όσο και τους νέους αθλητές του, καθώς και τα αθλητικά τμήματα που έχουν συμβάλει στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου.

Bραβεύτηκαν 50 αθλητές κι επτά ομάδες για πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις σε 14 αθλήματα. Αθλητές της χρονιάς αναδείχθηκαν από το κοινό ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Βεργίνης κι η δρομέας Ισαβέλλα Κοτσαχείλη. Επίσης, δόθηκαν άλλα 23 βραβεία σε πρόσωπα κι υποστηρικτές του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x