Γενικά

Λούπος: «Η λύση πρέπει να έρθει… χθες για το γηπεδικό στην ΑΕΚ μετά το ''λουκέτο'' στο ΟΑΚΑ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, μίλησε στην ΕΡΤ News για το ΟΑΚΑ και τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Να δοθεί λύση… χθες στο πρόβλημα της έδρας που προκύπτουν για τις ομάδες ανδρών και γυναικών χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών αλλά και τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ ζήτησε ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος, μιλώντας στην ERT News.

«Χάρηκα ιδιαίτερα που ο Υφυπουργός μίλησε δύο φορές για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ μετά το λουκέτο και στο “Γ. Κασιμάτης”», ανέφερε και συνέχισε:

«Χάρηκα, επίσης, που είπε ότι είμαστε κοντά στη λύση. Απλά να τονίσω ότι αυτή η λύση πρέπει να έρθει… χθες. Η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” χρησιμοποιείται φυσικά από την ανδρική ομάδα χάντμπολ, αλλά και από τη γυναικεία και από όλα τα τμήματα υποδομών του σωματείου μας. Επίσης, είχε υπάρξει συμφωνία για να την χρησιμοποιεί φέτος και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Θυμίζω ότι η ανδρική ομάδα χάντμπολ συμμετέχει σε top ευρωπαϊκή διοργάνωση και μάλιστα σε ομίλους. Και τώρα δεν έχει καν που να προπονηθεί, ενώ υπάρχει ανάγκη ακόμα και για διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, τουλάχιστον για τρεις φορές. Φέτος μάλιστα, θα χρησιμοποιούταν η αίθουσα και από το Βόλεϊ Γυναικών, που συμμετέχει και αυτό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η απόφαση για το “λουκέτο” έπεσε, όπως καταλαβαίνετε σαν κεραυνός εν αιθρία στο σύλλογο μας. Φυσικά τη σεβόμαστε και την αποδεχόμαστε, αφού πρόκειται για την ασφάλεια του κόσμου. Αλλά πρέπει να δοθεί άμεσα λύση. Κι όταν λέω άμεσα, εννοώ μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν που να προπονηθούν τα τμήματά μας», τόνισε και συνέχισε για το ποιες είναι οι λύσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή…

«Άλλες λύσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχουν. Έγιναν κάποιες προτάσεις από τον κ. Παπασταμάτη στον κ. Βρούτση, στη μεταξύ τους συνάντηση. Τις γνωρίζει ο Υφυπουργός. Επίσης, έχουμε στείλει και σχετική επιστολή και είναι απόλυτα ενήμερος και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Τονίζω ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Και είναι πρόβλημα οικονομικό, αγωνιστικό και λειτουργικό. Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γηπέδων. Η ουσία είναι να βρεθεί λύση και τότε να την πούμε σε όλους. Άκουσα από τον κ. Βρούτση ότι είναι κοντά στις λύσεις, οπότε περιμένουμε κι εμείς σχετική ενημέρωση».

Τέλος σχολίασε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ.

«Το ματς με τον ΟΣΦΠ είχε οριστεί για την Τετάρτη. Θεωρώ αυτονόητο πως θα βγει απόφαση αναβολής, για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα μας δεν έχει γήπεδο, άρα δεν υπάρχει έδρα για τον αγώνα, κι όπως σας είπα, ούτε καν για να προπονηθεί. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην καθημερινότητά μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x