Μαχητικά Αθλήματα

Οι καλύτεροι στο Cage Survivor 3

Αυθεντική MMA δράση, με κορυφαίους Έλληνες μαχητές μέσα σε οκτάγωνο κλουβί υπόσχεται το Cage Survivor 3 το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου στο Gazi Music Hall. Δείτε τις πρώτες συμμετοχές.

Παναγιώτης Στρουμπούλης vs Miky Cid

Με τον Ισπανό ΜΜΑ μαχητή της σχολής CFCS, Miky Cid (12 νίκες 2 ήττες) θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Στρουμπούλης στο Cage Survivor 3 στις 18 Ιανουαρίου. Ο Έλληνας μαχητής είναι ο κάτοχος της ζώνης των 93 κιλών (light heavyweight) του Cage Survivor, την οποία κέρδισε στο CS1 κερδίζοντας με ΚΟ τον Βλαδίμηρο Στεφάνοβιτς αλλά εδώ και λίγο καιρό έχει κατέβει κατηγορία στα -84 κιλά (middleweight) όπου έκανε ήδη μια πολύ καλή εμφάνιση στο GFC 6. Αυτή η κατηγορία μοιάζει να του ταιριάζει περισσότερο και θα έχει ήδη τη δεύτερη δύσκολη πρόκληση αντιμετωπίζοντας τον πολύ έμπειρο Ισπανό μαχητή.

inner

Σταμάτης Μορούλης vs Ratza Ciprian

O Ratza Ciprian, αθλητής απο Ισπανία και καταγωγή από την Ρoυμανία θα είναι ο αντίπαλος του Σταμάτη Μορούλη στο Cage Survivor 3 Που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μαχητή του αθλητή του Cage Warriors Paul Marin στον σύλλογο PEPOSO BURGOS απο τη πόλη BURGOS της Ισπανίας. Το ρεκόρ του ειναι 3-3- και ο αγωνας θα γινει στα 84 κιλα.
Ο Έλληνας μαχητής προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη επί του δυναοτύ Βούλγαρου Plamen Penchev με υποταγή στο throwdown 3 ενώ η μάχη του με τον Γιάννη Παλαιολόγο στο Cage Survivor 1 θεωρήθηκε από πολλούς ως η μάχη της χρονιάς.

inner

Γιώργος Πασχαλίδης vs Ευάγγελος Χαρός

Ξανά στο κλουβί του CS ο Ευάγγελος Χαρός από το Larisa MMA team (3-1-0), αυτή την φορά αντιμέτωπος με τον Γιώργο Πασχαλίδη από τo Choke Luta Livre (4-1-0). Ο Γιώργος Πασχαλίδης στον τελευταίο του αγώνα στο CS 2, είχε κερδίσει τον Δημήτρη Πιλικίδη με λαβή πνιγμού στον 1ο γύρο. Ο Βαγγέλης Χαρός στον τελευταίο του αγώνα στο κλουβί του GFC κέρδισε με neck crank τον Σωκράτη Κερπάτσι, στον τελευταίο του αγώνα στο κλουβί του CS είχε ηττηθεί απο τον Μάριο Λουλάκη με guillotine choke στον 2ο γύρο. Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν στην κατηγορία των 66 κιλών, όπου ο Πασχαλίδης θεωρείται ο κορυφαίος.

inner

Άγγελος Παπουναϊσβίλι vs Παναγιώτης Κόντος

O πρωταθλητής της διοργάνωσης στην κατηγορία των -84 κιλών, Άγγελος Παπουναϊσβίλι από την Pit Bull Team, κατεβαίνει κατηγορία για να αγωνιστεί στα -77kg με αντίπαλο τον ταλαντούχο Παναγιώτη Κοντό. Ο Άγγελος Παπουναϊσβίλι κατέκτησε με εμφατικό τρόπο τη ζώνη στο CS2 στη Μiddleweight κατηγορία, επικρατώντας με υποταγή του Βλαδίμηρου Μανία και με γερό νοκ-άουτ του Αλέξανδρου Κοσπεντάρη στον τελικό! O Παπουναϊσβίλι είχε βγει νικητής με KO από το κλουβί του CS1 κόντρα στον Γιάννη Νίκα. Αντίπαλός του θα είναι ο Παναγιώτης Κοντός απο την Gracie Barra Greece, o οποίος στην παρθενική του εμφάνιση σε αγώνες ΜΜΑ στο κλουβί του CS1, είχε κερδίσει τον Θοδωρή Πανταζή στο 2ο λεπτό του 1ου γύρου με λαβή πνιγμού.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x