Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Συγκλονιστική εικόνα: Ο συγκινημένος Γκιώνης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία μετά την 6η Ολυμπιακή πρόκριση!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πανηγύρισε τυλιγμένος με μια ελληνική σημαία, η οποία είχε ιστορική σημασία για αυτόν!

Στιγμές απόλυτης συγκίνησης και χαράς έζησε ο Παναγιώτης Γκιώνης. Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στους έκτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, τσεκάροντας το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η συναισθηματική του φόρτιση ήταν εμφανής μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου. Ο προπονητής του, Κώστας Βατσακλής, του έδωσε μια ελληνική σημαία, την οποία έβαλε στους ώμους του. Αμέσως κάθισε, κρύβοντας το πρόσωπό του, δείχνοντας να μην μπορεί να έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια επιτυχία του.



Μάλιστα, η σημαία δεν ήταν τυχαία. Όπως αποκάλυψε μετά, ήταν το… γούρι, αφού πρόκειται για την ίδια σημαία που χρησιμοποίησε η ελληνική αποστολή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013, όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. «Ίσως είμαστε λίγο προληπτικοί, αλλά είναι πάντα τεράστια χαρά να βλέπουμε την ελληνική σημαία», ανέφερε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε για να τα καταφέρει. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν η δυσκολότερη πρόκριση που έχω λάβει ποτέ, όχι μόνο λόγω της ηλικίας μου, αλλά και επειδή προηγήθηκε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Τα τελευταία δύο χρόνια είχα πολλούς τραυματισμούς, αναγκάστηκα να σταματήσω για τέσσερις μήνες, μετ΄αγια πέντε. Ήμουν εκτός των rankings και οι πιθανότητες να πάω Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ελάχιστες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ αγχωτικές οι μέρες εδώ. Ήταν το πιο φορτισμένο τουρνουά για μένα. Παρόλα αυτά, γνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία μου ευκαιρία, προετοίμασα μια καλή στρατηγική με τον προπονητή μου, Κώστα Βατσακλή. Προπονήθηκα για λίγο καιρό στο Ντίσελντορφ. Η εμπειρία μου μου έχει διδάξει ότι πρέπει να αφήνεις το άγχος μακριά. Διαφορετικά, είναι πολύ δύσκολη αποστολή το να παίξεις επτά παιχνίδια σε τρεις μέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x