Γενικά

Αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Α1 γυναικών πινγκ πονγκ

Οι κληρώσεις για τις πρώτες Εθνικές κατηγορίες της περιόδου 2023-2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση ανέδειξαν μικρές ειδήσεις και δεν «έδωσαν» απλά τη σειρά των αγώνων.

Οι φίλοι του πινγκ πονγκ θα περιμένουν με ζωηρό ενδιαφέρον και φέτος τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, οι οποίες μάλιστα, λογικά θα είναι πάνω από δύο σε Α1 ανδρών και Α1 γυναικών, καθώς θ’ ακολουθήσουν και πλέι οφ. Τα δύο κορυφαία σωματεία αφορούν τα βασικά νέα από τις κληρώσεις της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στην Α1 Εθνική κατηγορία των γυναικών το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τον πρώτο γύρο προέκυψε στην εναρκτήρια αγωνιστική στις 11 Νοεμβρίου. Στο ΣΕΦ θα γίνει η αναμέτρηση, ενώ το πρώτο διήμερο του πρωταθλήματος (11-12/11) θα έχει αγώνες και στη Φλώρινα με «οικοδέσποινες» τις, επίσης πολύ δυνατές στη διοργάνωση, Σάρισες.
Στην Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών δεν θα φιλοξενήσει μόνο η Αττική τα ντέρμπι των «αιωνίων». Το πρώτο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακού ορίστηκε για το ΣΕΦ στις 12 Δεκεμβρίου 2023 και για την Πέμπτη αγωνιστική και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιανουαρίου 2024 για την ένατη αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός, που θυμίζουμε ότι έχει συμφωνήσει φέτος με τον Γερμανό Ντιμίτρι Οβτσάροφ, δις πρωταθλητή Ευρώπης του απλού ανδρών και κάτοχο Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ο Παναθηναϊκός με τον Εμμανουέλ Λεμπεσόν, πρωταθλητή Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα το 2016.

Στην κορυφαία εθνική κατηγορία των ανδρών, επίσης θα «μοιραστεί» σε δύο πόλεις η δράση του πρώτου αγωνιστικού διημέρου. Στις 11 και 12/11 τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο ΣΕΦ (μέσα σε αυτές ο ΟΕΑ Ρεθύμνου και η ΑΕΚ, που απέκτησαν από δύο ξένους το καλοκαίρι, αλλά και ο Άρης Νικαίας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ήρθε σε συμφωνία με τον θρυλικό Καλλίνικο Κρεάνγκα, αλλά κι έναν Πολωνό αθλητή) κι άλλες τέσσερις στη Θεσσαλονίκη (ανάμεσά τους ο νεοφώτιστος, αλλά φιλόδοξος τοπικός ΟΕΑ, που ενισχύεται και φέτος με σπουδαίους ξένους αθλητές).

Το πρόγραμμα του πρώτου αγωνιστικού σαββατοκύριακου, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

Στην Αθήνα:
ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΑΕΚ
Άρης Νικαίας-Ολυμπιακός
Ολυμπιακός-ΟΕΑ Ρεθύμνου
ΑΕΚ-Άρης Νικαίας
ΟΕΑ Ρεθύμνου-Άρης Νικαίας
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στη Θεσσαλονίκη:
ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-ΑΟ Ταταύλα
Παναθηναϊκός-Πέρα Αθηνών
Παναθηναϊκός-ΑΟ Ταταύλα
Πέρα Αθηνών-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-
ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-Παναθηναϊκός
ΑΟ Ταταύλα-Πέρα Αθηνών

Στην πρώτη Εθνική κατηγορία των γυναικών οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα λάβουν χώρα στο ΣΕΦ και στη Φλώρινα, ενώ στα συνολικά πέντε διήμερα των δύο γύρων θα γίνουν αγώνες και στη Θεσσαλονίκη. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θ’ αρχίσουν στην Αθήνα και για τον δεύτερο γύρο θα συναντηθούν στην ίδια πόλη για τη δέκατη αγωνιστική.

Οι Σάρισες, που πέρυσι πήραν τη δεύτερη θέση, θ’ αναμετρηθούν στην τέταρτη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό και στην όγδοη με τον Παναθηναϊκό, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Η ΑΕΚ, που απέκτησε τρεις ξένες στις μεταγραφές, δεν θα συναντήσει γρήγορα τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς τον Νοέμβριο θα βρεθεί στη Φλώρινα. Θ’ αναμετρηθεί μαζί τους στο δεύτερο αγωνιστικό σαββατοκύριακο στην Αθήνα.


Το πρόγραμμα του πρώτου αγωνιστικού σαββατοκύριακου:
Στην Αθήνα:
Πέρα Αθηνών-ΓΑΟ Πειραιά
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-ΓΑΟ Πειραιά
Ολυμπιακός-Πέρα Αθηνών
Πέρα Αθηνών-Παναθηναϊκός
ΓΑΟ Πειραιά-Ολυμπιακός

Στη Φλώρινα:
ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΕΚ
ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης
ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΑΣΕΑ Καβάλας
ΑΕΚ-ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας-
ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας
ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x