Μαχητικά Αθλήματα

Πανέτοιμη η εθνική ομάδα καράτε για το Ευρωπαϊκό Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21

Συνολικά 37 εκπρόσωποι της Ελλάδας θα βρίσκονται ανάμεσα στους 1.160 από 49 χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Με πλήρη ομάδα αναχώρησε για τη Γεωργία η εθνική Ελλάδας καράτε, που θα συμμετάσχει στο 51ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών (Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21) από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Συνολικά 37 εκπρόσωποι της Ελλάδας θα βρίσκονται ανάμεσα στους 1.160 από 49 χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το «παρών» θα δώσει και η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην κατηγορία -61κ U21 Kumite, που κατέκτησε πέρσι στη Λάρνακα. Επίσης, η Αθηνά Τσιακμάκη, «χάλκινη» πέρσι στα Κata νεανίδων, έχει ανέβει στην ηλικιακή κατηγορία των Νέων Γυναικών. Ο μεγάλος άτυχος της ελληνικής ομάδας ήταν ο Αν. Δάφνης-Πιπίνης (U21 +84κ) που τραυματίστηκε μία ημέρα πριν από την αναχώρηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «New Sports Palace» της Τιφλίδας, από την Παρασκευή 9/2 έως και την Κυριακή 11/2. Την ελληνική ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Μαρίζα Σουμπασάκη και Γιώργος Τζάνος. Αρχηγός της αποστολής θα είναι το μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ, Βασίλης Τσιακμάκης.

Στην Τιφλίδα θα βρίσκονται και επτά Έλληνες κριτές, οι Δημήτρης Αναστασιάδης, Δημήτρης Αρσενιάδης, Παναγιώτης Γκορέζης, Γιάννης Κανέλλης, Γιώργος Καμπανός, Νίκος Πανετσίδης και Φραντζέσκα Τσιριγώτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x