Μαχητικά Αθλήματα

Πιο κοντά στο «Ζαμπίδης vs Μπιτάκος»

Τρεις μήνες πέρασαν από την εξωπραγματική πρόταση 100.000 ευρώ για να διεξαχθεί το Ζαμπίδης - Μπιτάκος. Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν τη συγκεκριμένη μάχη πιο κοντά από ποτέ.

Στο πρώτο άκουσμα της είδησης, πολλοί αμφέβαλαν για το αν όντως έγινε -έστω σε προφορικό επίπεδο- η πρόταση 100.000 ευρώ στον Μιχάλη Ζαμπίδη για να μοιραστεί το ρινγκ με τον Σταμάτη Μπιτάκο.

Ένα εξωπραγματικό ποσό για τα ελληνικά δεδομένα από την διοργανώτρια του No Limits, που δεν φάνηκε να δελεάζει τον Iron Mike. Κι ενώ αρχικά ήταν κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έκανε αλλαγή πλεύσης.

Μιλώντας στο lordofrings τόνισε πως δέχεται την πρόταση, με την προϋπόθεση να πάρει τα μισά χρήματα ως προκαταβολή (τα αλλά μισά να δεσμευτούν σε ειδικό λογαριασμό) και ο αγώνας να κλειστεί στα 70κ. με όρους Κ-1.

Η Γωγώ Μπιτάκου δεν άργησε να σηκώσει το γάντι, καλώντας άμεσα σε συζητήσεις με την επιστροφή του από την Κίνα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας του Νo Limits:

Χαίρομαι που επιτέλους ο Μιχάλης Ζαμπίδης απάντησε στην πρόταση που του έκανα αρχικά στο Γέρακα στη σχολή του και on camera στη συνέχεια, να παίξει με το Σταμάτη Μπιτάκο.

Του εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα του στην Κίνα και να μας κάνει για άλλη μια φορά υπερήφανους στη διεκδίκηση ζώνης στην αρκετά πετυχημένη Κινέζικη διοργάνωση.

Ανυπομονώ να συναντηθώ με τη μάνατζερ του μετά την επιστροφή τους, παρουσία δύο δημοσιογράφων τουλάχιστον για να καταγράψουν την ιστορική συμφωνία μας που θα σφραγίσει μια εποχή κυριολεκτικά στο χώρο των δυναμικών αθλημάτων
”.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x