Πόλο

«Να νικήσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες»

Την ευχή να νικήσει τόσο η Βουλιαγμένη τη Κίσεφ Κίρισι όσο και ο Ολυμπιακός την Οριζόντε Κατάνια το Σάββατο, στον μεγάλο και στον μικρό τελικό, αντίστοιχα του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο γυναικών έκανε ο Γιάννης Κεντ. «Να νικήσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του αντιπροέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και βασικού χορηγού της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Κέρκυρα.

Την ευχή να νικήσει τόσο η Βουλιαγμένη τη Κίσεφ Κίρισι όσο και ο Ολυμπιακός την Οριζόντε Κατάνια το Σάββατο, στον μεγάλο και στον μικρό τελικό, αντίστοιχα του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο γυναικών έκανε ο Γιάννης Κεντ.

«Να νικήσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του αντιπροέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και βασικού χορηγού της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της Κέρκυρας που βοήθησαν, ώστε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να είναι τα πάντα έτοιμα για την φιλοξενία μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης στο κολυμβητήριο της πόλης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κα. Αντζελα Γκερέκου, για τη συμβολή της στην ανάληψη της διοργάνωσης, αλλά και για την επίλυση προβλημάτων που προέκυπταν ως την τελευταία στιγμή. Την ευχαριστώ επίσης για την παρουσία της στο επίσημο δείπνο του φάιναλ-φορ και για την παρουσία της σήμερα στους αγώνες.

Θέλω να απευθύνω επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Κερκυραίους που γέμισαν το κολυμβητήριο στους δύο ημιτελικούς του φάιναλ-φορ και τους καλώ να δώσουν βροντερό "παρών" και στους δύο τελικούς του Σαββάτου. Θερμά συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για τη σπουδαία νίκη και εύχομαι το Σάββατο να νικήσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x