Πόλο

«Τεράστια επιτυχία»

Στις αυθεντικές πρωταγωνίστριες αφιέρωσε την πρόκριση της εθνικής πόλο γυναικών στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Γιώργος Μορφέσης. «Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο σε αυτά τα κορίτσια. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο… καπετάνιος της ομάδας, μετά την ιστορική νίκη () επί της Ολλανδίας.

Στις αυθεντικές πρωταγωνίστριες αφιέρωσε την πρόκριση της εθνικής πόλο γυναικών στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Γιώργος Μορφέσης. «Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο σε αυτά τα κορίτσια. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο… καπετάνιος της ομάδας, μετά την ιστορική νίκη (12-10) επί της Ολλανδίας.

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου παραδόξως εμφανίστηκε μονοδιάστατη δίχως δεύτερη σκέψη στο παιχνίδι της. «Ήμασταν καλά διαβασμένοι», εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ στην αρχή, αλλά ήμασταν καλά προετοιμασμένοι σε θέματα τακτικής, βελτιωθήκαμε, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι και μόνο ότι είχαμε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, νομίζω δεν χωράει αμφιβολία για το ποιος ήταν ο καλύτερος. Το αποτέλεσμα είναι 100% δίκαιο»!

«Είχαμε επικεντρωθεί στο να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, περιορίζοντας τα ατού της Ολλανδίας», πρόσθεσε.
«Εμείς, ειλικρινά το λέω, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα ημιτελικά (θα προκύψει από το ζευγάρι Ιταλία-Αυστραλία). Απλά να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις, να αποφύγουμε τα λάθη ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να βρεθούμε στα μετάλλια», είπε, δίνοντας τα εύσημα για την μεγάλη επιτυχία στις αθλήτριές του:

«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα κορίτσια και σε όσους εργάζονται για αυτά. Το μεγάλο κέρδος της εθνικής είναι πως τα τελευταία τρία χρόνια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος. Είναι τεράστια επιτυχία η πρόκριση -για δεύτερη σερί φορά- στα ημιτελικά παγκοσμίου πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x