Πόλο

«Να ακούσουμε τον Εθνικό Ύμνο»

Πόσο πιο απλά να το πει; «Θέλουμε να ακούσουμε τον Εθνικό μας Ύμνο», δήλωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στον τελικό της Παρασκευής με αντίπαλο την Κίνας μετά από την .

Πόσο πιο απλά να το πει; «Θέλουμε να ακούσουμε τον Εθνικό μας Ύμνο», δήλωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στον τελικό της Παρασκευής με αντίπαλο την Κίνας.

«Δεν έχουμε προτίμηση για τον αντίπαλο. Σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς», πρόσθεσε η διεθνής μας πλέκοντας το εγκώμιο των συμπαικτριών της. «Το μυστικό μας είναι ότι έχουμε η μια απόλυτη εμπιστοσύνη στην άλλη».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις της Σταυρούλας Αντωνάκου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για τη νίκη επί της Ιταλίας:
«Μας βγήκαν τα σουτ, μας βγήκαν οι επιθέσεις, κάναμε εύστοχα σουτ την στιγμή που έπρεπε. Παίξαμε σωστά στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού για αυτό φτάσαμε στη νίκη.
Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στο σύστημα πάρα πολύ. Η κάθε παίκτρια που ήταν ελεύθερη έκανε το σουτ. Δεν ήταν τύχη. Ο παίκτης που έπρεπε να κάνει το σουτ το έκανε πάντα. Και με τρόπο που έδειχνε ότι ήθελε να νικήσει. Και στην άμυνα δουλεύαμε όλες. Το μυστικό είναι ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη η μία στην άλλη. Αυτό δείχνει πόσο ομάδα είμαστε».


-Για την προτίμηση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, Κίνα ή Ρωσία (τελικά η Κίνα επικράτησε αργότερα 13-12):
«Δεν έχουμε προτίμηση. Δεν είχαμε από την αρχή. Είναι ένας τελικός. Ένα παιχνίδι διαφορετικό σε σχέση με όλα τα άλλα παιχνίδια. Με την Ρωσία έχουμε παίξει, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, μαζί με εμάς έτσι όπως φαίνεται. Εάν είναι η Κίνα θα έχει την στήριξη του κόσμου. Δεν μας απασχολεί. Σημασία έχει το τι θα κάνουμε εμείς.
Εμείς θέλουμε να ακούσουμε τον Εθνικό μας Ύμνο. Πέρσι είχαμε περισσότερο άγχος από όσο θα έπρεπε. Εδώ στην Σαγκάη όμως , θέλουμε να τον ακούσουμε.
Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ότι η Ελλάδα μας είναι σε ένα υψηλό σημείο στο Παγκόσμιο. Το δεύτερο είναι ότι τα καταφέραμε να φτάσουμε εδώ, όλες οι κοπέλες αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x