Πόλο

Μορφέσης: «Έχουν προσωπικότητα»

Στο χαρακτήρα που δείχνουν οι πολίστριες της Εθνικής την στιγμή που πρέπει απέδωσε την σπουδαία νίκη-πρόκριση ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μορφέσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως τα κορίτσια διαθέτουν προσωπικότητα για να παίρνουν τέτοιου είδους παιχνίδια όπως ο ημιτελικός κόντρα στην Ουγγαρία ενώ δήλωσε περήφανος που είναι προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας.

Στο χαρακτήρα που δείχνουν οι πολίστριες της Εθνικής την στιγμή που πρέπει απέδωσε την σπουδαία νίκη-πρόκριση ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μορφέσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως τα κορίτσια διαθέτουν προσωπικότητα για να παίρνουν τέτοιου είδους παιχνίδια όπως ο ημιτελικός κόντρα στην Ουγγαρία ενώ δήλωσε περήφανος που είναι προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας.

«Ήμουν ήρεμος όπως και όλη η ομάδα, σε όλο το παιχνίδι. Ξέραμε την Ουγγαρία, όπως και εκείνη εμάς βεβαίως. Αποδείξαμε άλλη μία φορά ότι αυτή η ομάδα φορμαρίζεται όταν πρέπει. Οι κοπέλες μας έχουν προσωπικότητα και είναι πρωταγωνίστριες κι αυτό το δείχνουν σε τέτοια παιχνίδια», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε για το σημείο που έκρινε το ματς:

«Όταν πέρασαν μπροστά με το γκολ της Μπούικα (11-10) ταρακουνήθηκα μεν αλλά δεν φοβήθηκα. Το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ μας γιατί επιβάλαμε το ρυθμό και εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τις φουνταριστές μας και τις αποβολές που πήραμε. Καταφέραμε ακόμη να κλείσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, πλην της Μπούικα. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι για αυτό το ματς. Νιώθω τιμή και υπερηφάνεια που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x