Πόλο

Ασημάκη: «Δεν είμαστε ομάδα πυροτέχνημα»

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήρθε για να μείνει στις επιτυχίες και αυτό το αποδεικνύει η πρόκρισή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τους Αϊντχόφεν, όπως επισήμανε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σανγκάης και κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 μίλησε και για τις δικές της μάχες ως φουνταριστή καθώς στον ημιτελικό με την Ουγγαρία ήταν η παίκτρια που κέρδισε τις περισσότερες αποβολές.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήρθε για να μείνει στις επιτυχίες και αυτό το αποδεικνύει η πρόκρισή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τους Αϊντχόφεν, όπως επισήμανε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σανγκάης και κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 μίλησε και για τις δικές της μάχες ως φουνταριστή καθώς στον ημιτελικό με την Ουγγαρία ήταν η παίκτρια που κέρδισε τις περισσότερες αποβολές.

«Για να φτάσουμε πάλι σε τελικό, σημαίνει ότι προφανώς είμαστε πολύ καλή ομάδα. Επομένως όχι πυροτέχνημα, μετά το χρυσό στη Σανγκάη. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι όπως το είχαμε υποσχεθεί, αλλά μπορούμε ακόμη καλύτερα», είπε η πολίστρια της Βουλιαγμένης και πρόσθεσε:

«Η δουλειά του φουνταριστού είναι να τρώει … ξύλο και να κερδίζει αποβολές. Έ, αυτό έκανα και εγώ σήμερα!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x