Πόλο

«Ομάδα χρυσάφι για τον Ελληνικό αθλητισμό»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα των Νεανίδων παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας χαρακτήρισε τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση ως το χρυσάφι του ελληνικού αθλητισμού, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός τα τελευταία χρόνια. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην ομάδα των Εφήβων, οι οποίοι τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα των Νεανίδων παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας χαρακτήρισε τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση ως το χρυσάφι του ελληνικού αθλητισμού, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην ομάδα των Εφήβων, οι οποίοι τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

«Πρόκειται για μια ομάδα η οποία αποτελεί χρυσάφι για τον ελληνικό αθλητισμό. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε και να εξελίξουμε αυτή την ομάδα όπως πρέπει τα επόμενα χρόνια, τότε θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Το συγκρότημα αυτό βρίσκεται δύο σκαλοπάτια πάνω από όλες τις άλλες ομάδες.
Είναι να τρελαίνεσαι από χαρά γι’ αυτή την επιβλητική παρουσία της ελληνικής ομάδας και να κλαις από λύπη για τα όσα διαδραματίζονται στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να αφυπνιστούν αυτοί οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού αθλητισμού και να περισώσουν ό,τι μπορούν, ώστε να μην χαθεί το χρυσάφι από τα χέρια των Ελλήνων
», δήλωσε ο Διαθεσόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Εφήβους:

«Θέλω να πω ότι, πέρα από την ομάδα των Νεανίδων, πολύ μεγάλη ήταν και η παρουσία των Εφήβων, οι οποίοι διέλυσαν τη Ρουμανία στο παιχνίδι για την 5η θέση. Ήταν κρίμα κι άδικο τα αγόρια μας να χάσουν το μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση. Έκαναν σπουδαία εμφάνιση και είναι μια θαυμάσια ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x