Πόλο

Ζορίστηκε, αλλά νίκησε την ΑΕΚ η Βουλιαγμένη

Έστω και σε «θρίλερ», η Βουλιαγμένη νίκησε 11-10 την ΑΕΚ στον Αλιμο για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών και βρέθηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα πραγματικό «θρίλερ», η Βουλιαγμένη νίκησε στον Αλιμο την ΑΕΚ 11-10 για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα ματς περισσότερο από τον μέχρι πρότινος συμπρωτοπόρο, Πανιώνιο, αφήνοντας την Ένωση πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Ο ΝΟΒ αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του κι οι «κιτρινόμαυροι» το εκμεταλλεύτηκαν, αφού, ενώ έχαναν 0-2 και 4-5, προηγήθηκαν 9-6. Οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνά τους στην τέταρτη περίοδο και με αντεπίθεση κι ένα σερί 0-5 κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με 9-11, για να έρθει το τελικό 10-11.

Άκρως ανταγωνιστική η ΑΕΚ, που σκόραρε στον παίκτη παραπάνω στην τελευταία φάση από το δοκάρι, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε, -όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα, στο 0.09 της τρίτης περιόδου ο προπονητής της Ένωσης, Νίκος Βενετόπουλος, επειδή κλώτσησε την καρέκλα στον πάγκο κι ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα.


Οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 3-4, 1-2

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Σιαμάς Γ., Παππάς Αλ. 3, Σιαμάς Π. 1, Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης 1, Αράγια, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Λεβαντής, Χαλυβόπουλος Αρ., Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 3, Ούμποβιτς 1, Σαπουνάκης, Μπέλεσης, Καστρινάκης, Γιαννάτος, Κουρούβανης Ν. 4, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Αλευράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x