Πόλο

Ήττες για Άλιμο και Εθνικό στο Champions League

Άλιμος και Εθνικός δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε και γνώρισαν την ήττα στις υποχρεώσεις τους, στους ομίλους του Champions League.

Μακρινός στόχος θα πρέπει να είναι για τον Άλιμο η πρόκριση στο Final-4 του Champions League.

Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ηττήθηκε με 15-12 από τη γαλλική, Μιλούζ, για την 3η αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα.

Η Μιλούζ μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 6-0 και 35 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου ο Άλιμος πέτυχε το πρώτο του τέρμα. Μάλιστα, πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου η Ασημάκη μείωσε στα τρία γκολ (8-5), με την Κοντογιάννη να μειώνει 6:38 πριν τη λήξη του αγώνα στο -1.

Οι Γαλλίδες διαχειρίστηκαν καλύτερα την ισορροπία του ματς, διαφύλαξαν το αποτέλεσμά τους και πήραν τη νίκη με 15-12.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 4-2, 3-2, 4-5

ΑΛΙΜΟΣ:Τζούρκα, Μέγγενς 4, Κοβάσεβιτς, Ρακιντζή, Καρυπίδου Σ., Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Καρυπίδου Β., Κούλχας 3, Μπιτσάκου 1, Τσιμάρα, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη.

ΜΙΛΟΥΖ: Χέτζες, Νταλούιν 2, Μπατού 2, Μπουλούμπακτσι, Ζιλέτ 2, Τσιαπίνι 2, Αντρές, Ράσπο 1, Ζαν Μισέλ, Μενάκερμαν 1, Ραντοσάβλιεβιτς 2, Ντόλε 3.

Από την άλλη, ο Εθνικός δεν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (13-4) από τη Ματαρό και οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση ελαχιστοποιήθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκα δυνατά και πήραν ισχυρό προβάδισμα (1-6), ενώ το σκορ έφτασε ακόμα και στο 10-1! Η Τέρνερ έβαλε τέλος στο σερί της Ματαρό, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, με την Πειραϊκή ομάδα να εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-4, 2-2, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Καραμπέτσιου, Κατσίμπρη, Τέρνερ 2, Μπέτα, Ε. Νίνου 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Α, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ι., Τωρνάρου, Μαυρωτά.

ΜΑΤΑΡΟ: Τέρε Μάρτι, Μορέλ 1, Βαν ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιτς 2, Κέζελι Νάγκι 1, Καμπράι, Νόγκε 1, Αβένιο 2, Μπερτράν 1, Εσπάρ 1, Κλαβέρια 1, Ααρτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x