Πόλο

Δύο ακόμα ανανεώσεις στην ΑΕΚ: Έδεσε Κοκκινάκη και Αράγια!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βούκσεβιτς, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή δύο ακόμα πολύτιμων παικτών, του Κώστα Κοκκινάκη και του Λουίς Αράγια.

Την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμα παίκτες ανακοίνωσε το τμήμα πόλο της ΑΕΚ. Μετά τον Νίκολα Βούκσεβιτς, σειρά πήραν ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Λουίς Αράγια.

Ο Κώστας Κοκκινάκης συνεχίζει σε... διπλό πόστο στους «κιτρινόμαυρους», ενισχύοντας με την πολύτιμη εμπειρία του το σύνολο ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού τιμ των ακαδημιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Κοκκινάκη:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο πολύπειρος αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ένα ακόμα έτος.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, εκ των κορυφαίων υδατοσφαιριστών της χώρας μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας, που έφτασε μία ανάσα από την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα συνείσφερε στο κομμάτι της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

O Κώστας Κοκκινάκης μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Βενετόπουλο, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και την ΑΕΚ, που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω άλλο ένα χρόνο σε τόσο ψηλό επίπεδο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελευταία μου χρονιά ως αθλητής. Η ομάδα έχει δυναμώσει σε σχέση με πέρυσι και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά".

Κώστα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!
».

Όσο για τον Λουίς Αράγια, ο 25χρονος περιφερειακός θα ενισχύσει για ακόμα έναν χρόνο το «κιτρινόμαυρο» σύνολο, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Α1.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουίς Αράγια. Ο 25χρονος (07/07/1998) Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Λουίς Αράγια αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερς του ελληνικού Πρωταθλήματος, κάτι που απέδειξε τόσο στον ΟΥΚ Βόλου (2020-21), όσο και στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λουίς Αράγια μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: "Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και τη φετινή χρονιά. Έχω μεγάλο σεβασμό για το κλαμπ, το οποίο με στήριξε, και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι σε θέση τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε ένα καλό γκρουπ και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε δουλειά. Μόνο ΑΕΚ!".

Λουίς, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x