Πόλο

Στην ΑΕΚ και του χρόνου ο Βούκσεβιτς

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκολα Βούκσεβιτς, ο οποίος θα συμπληρώσει 4ετία με το κιτρινόμαυρο σκουφάκι.

Παίκτης της ΑΕΚ για ακόμα μια σεζόν θα είναι ο Νίκολα Βούκσεβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί για τέταρτο χρόνο στο «κιτρινόμαυρο» σύνολο.

Ο Μαυροβούνιος φουνταριστός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2020 από τη Βουλιαγμένη, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Γιαντράν, Μπούντβα, Ερυθρό Αστέρα, Γαλατάσαραϊ, Τριέστι και Μπρέσια, μετρώντας πολλούς τίτλους, μεταξύ των οποίων δύο ευρωπαϊκά Super Cup και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Champions League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Βούκσεβιτς. Ο 37χρονος (14/11/1985) Μαυροβούνιος φουνταριστός, ύψους 2.02 μ., υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά.

Ο Νίκολα Βούκσεβιτς θα συμπληρώσει μία 4ετία με το κιτρινόμαυρο σκουφάκι, έχοντας γράψει ήδη τη δική του ιστορία με την ΑΕΚ. Στην πορεία του στην ΑΕΚ, έχει να επιδείξει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του 2021, καθώς και τη συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2021.

Νίκολα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x