Πόλο

Ανεβαίνει ο Εθνικός

Την καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ο Εθνικός μετά την επικράτησή του επί του Υδραϊκού με 10-7, ενώ νίκες πήραν και οι ΠΑΟΚ και Βουλιαγμένη απέναντι στο Παλαιό Φάληρο και τη Χίο αντίστοιχα

Σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πήραν οι Εθνικός, ΠΑΟΚ και Βουλιαγμένη για την ένατη αγωνιστική της Α1 ανδρών πόλο.

Σπουδαία νίκη με 10-7 επί του Υδραϊκού σημείωσε ο Εθνικός και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα από την Υδρα προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-3, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού συνήλθαν γρήγορα και μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ.

Πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες ήταν οι Καρούντζος και Βουλγαράκης σημειώνοντας τέσσερα και τρια γκολ αντίστοιχα, ενώ για τους «νησιώτες» πρώτοι σκόρερ ήταν Στελλάτος και Μπλάνης με 2 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-3, 1-3, 0-1.

Υδραϊκός: Στελλάτος 2, Μπλάνης 2, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Β. 1, Μπιτσάκος 1
Εθνικός: Καρούντζος 4, Βουλγαράκης 3, Χατζηκυριακάκης 1, Μπεριστιάνος 1, Αργυρόπουλος Σ. 1

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» ο ΠΑΟΚ

Χάρη σε μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου με 16-10 και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ξεπερνώντας το καλαμάκι για την τέταρτη θέση.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο πρώτο ημίχρονο (5-5), αλλά στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς ήταν αισθητά βελτιωμένοι, πήραν το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο , το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Αληχανίδης, Κόλιανιν και Μιτελούδης που κατάφεραν να χριστούν σκόρερ τέσσερις φόρες, ενώ από τους φιλοξενούμενους τρια γκολ πέτυχε ο Παπαναστασίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 3-1, 8-4.

ΠΑΟΚ: Αληχανίδης 4, Σολανάκης 4, Κόλιανιν 4, Μιτελούδης 1, Σαρησάββας 1,Νικολαΐδης 1, Μαζοκοπάκης 1
Παλαιό Φάληρο: Παπαναστασίου 3, Τσβέτκοβιτς 2, Ξενάκης 2, Σιώνης 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης 1

Άλωσαν τη Χίο οι «μπέμπηδες»

Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της στη Χίο η Βουλιαγμένη και αφού προηγήθηκε με 5-2 στο ημίχρονο, πήρε τελικά τη νίκη με 8-5. Οι παίκτες του Τεο Λοράντου δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από τους γηπεδούχους, αφού δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν σε απόσταση βολής στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτοι σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Κοπελιάδης, Αφρουδάκης, Καπότσης και Μιμίδης που σημείωσαν δυο τέρματα.

Έτσι η ομάδα των νοτίων προαστίων απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ αντίθετα η Χίος παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-4, 2-2, 1-1.

Χίος: Μιμίδης 2, Γκιάλης 1, Ντούλος 1, Φουντούλης Γ. 1
Βουλιαγμένη: Κοπελιάδης 2, Αφρουδάκης Χ. 2, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1,


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x