Πόλο

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε από τη Γλυφάδα ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε δύσκολα από τη Γλυφάδα, επικρατώντας 15-12 του ΑΝΟΓ για την ενδέκατη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 15-12 του ΑΝΟ Γλυφάδας για την ενδέκατη αγωνιστική του Α' ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο δεύτερο οκτάλεπτο (5-2), όμως ο ΑΝΟΓ μείωσε στο γκολ (6-5) πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Με μεγάλο σερί πέντε τερμάτων ο Απόλλων ξέφυγε ξανά (11-5), όμως και πάλι ο σύλλογος των Νοτίων προαστίων βρήκε την απάντηση και μείωσε σε 12-11.

Ο Απόλλων, όμως, ήταν αυτός που είπε την τελευταία κουβέντα, αφού με νέο σερί διεύρυνε ξανά το προβάδισμά του και πήρε τη νίκη με 15-12.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με πέντε γκολ και ακολούθησε ο Χονδροκούκης με τέσσερα.

Από το παιχνίδι αποχώρησε πρόωρα ο Νίκος Δεληγιάννης. Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης είδε κόκκινη κάρτα στα 0.59 της τρίτης περιόδου και αφού προηγουμένως είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα, γιατί διαμαρτυρόμενος έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 3-5, 4-4.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ, Μαυράκης 1, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Θώμογλου, Παπαγεωργίου 4, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.
Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 4, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x