Πόλο

Νίκησε στα πέναλτι τον Εθνικό και επέστρεψε στους τελικούς της Α1 η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη λύγισε τον Εθνικό στα πέναλτι (10-9) και επέστρεψε στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Επέστρεψε στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών η Βουλιαγμένη.

Σε ένα συναρπαστικό ματς που έγινε στον Λαιμό, η ομάδα της Κικής Λιόση επικράτησε στα πέναλτι του Εθνικού (5-5 κ.δ, 10-9 πεν.), έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών και τσέκαρε το εισιτήριο για τους τελικούς.

Εκεί την περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά στις τελικές μάχες για τον τίτλο μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΝΟΒ ήταν η Κοτσιώνη, όσες είχε και η Σωτηρέλη για τον Εθνικό. Όμως, οι Πειραιώτισσες είχαν και ένα δοκάρι στη λεπτή διαδικασία των πέναλτι, που έκανε, τελικά, τη διαφορά.

Οι άμυνες κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς γκολ, ενώ έφτασαν στο ημίχρονο με 1-1. Ο ΝΟΒ ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2) στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, ενώ ο Εθνικός έκανε την αντεπίθεσή του και ισοφάρισε σε 5-5, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Πρώτη σκόρερ του ματς ήταν η Ελληνιάδη με πέντε τέρματα, ενώ για τον Εθνικό ξεχώρισε η Κοντονή με τρία.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-1, 3-1, 1-3 (5-4)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 2, Τανκέεβα, Βάλβη, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα Ειρ., Μαρκατσέλη, Κρασσά

Εθνικός (Γιώργος Μορφέσης): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους 1, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Κλαψιανού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x