Πόλο

Ασταμάτητη Ελλαδάρα πάει… γκαζωμένη για την πρωτιά στον όμιλο!

Η Εθνική πόλο ανδρών έκανε σαρωτικά το καθήκον της απέναντι στο Καζακστάν με σκορ 18-2 και περιμένει τις ΗΠΑ, για το ματς που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου στο Παγκόσμιο.

Με μια ακόμα άνετη νίκη συνέχισε την πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου η Εθνική πόλο ανδρών.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκε 18-2 του Καζακστάν, έκανε το 2Χ2 στον όμιλο και περιμένει τις ΗΠΑ στην τελευταία αγωνιστική (Παρασκευή 21/7 - 7:30), στο ματς που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή με έξι βαθμούς και οι ΗΠΑ ακολουθούν με τρεις, αλλά στις 14:30 αντιμετωπίζουν την αδύναμη Αυστραλία.

Το ματς δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική, αφού η Εθνική έδειξε την ανωτερότητά της με το «καλημέρα». Στο πρώτο κιόλας οκτάλεπτο είχε χτίσει διαφορά πέντε τερμάτων με 6-1.





Εξίσου καταιγιστική ήταν και η συνέχεια, αφού στο δεύτερο οκτάλεπτο η Εθνική κατέβασε ρολά και ως το ημίχρονο είχε εκτοξευτεί στο 11-1.



Στο ίδιο επίπεδο κινήθηκε και το δεύτερο μισό του παιχνιδιού, με την Ελλάδα να δέχεται μόλις ένα γκολ και να επικρατεί, τελικά, με σκορ 18-2.





Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 4-1, 3-0

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Χαλυβόπουλος 1, Γκιουβέτσης, Γκίλλας 3, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος - Κανανακάκης 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης 3, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος

Καζακστάν: Μπαλφανμπάγιεφ, Τσόι, Κάνις, Μάρκοβιτς, Άρτιουχ, Μπελούσοφ, Σακένοφ, Βουκσάνοβιτς, Αχμέτοφ 1, Ρουντάι 1, Λαμάγιεφ, Σονζίγκιτοφ, Ματόλινετς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x