Πόλο

Έχασε από Καναδά στα πέναλτι και τερμάτισε 8η η Εθνική πόλο Γυναικών

Λύγισε στα πέναλτι η Εθνική γυναικών κόντρα στον Καναδά και κατετάγη όγδοη στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα.

Μια ακόμη οριακή ήττα γνώρισε η Εθνική πόλο Γυναικών. Στον τελευταίο αγώνα κατάταξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Φουκουόκα, έχασε με 14-12 από τον Καναδά στα πέναλτι και κατέλαβε την όγδοη θέση στη διοργάνωση.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου «πλήρωσαν» το κακό πρώτο και τρίτο οκτάλεπτο, τα οποία έχασαν αμφότερα με 4-1. Παρά την υπερπροσπάθεια στο δεύτερο οκτάλεπτο, όπου ήρθε η ισοφάριση σε 5-5, αλλά και στο τέταρτο, όπου αντέδρασαν και έφτασαν στο 10-10, δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς στα πέναλτι, όπου έχασαν με 4-2.

Στη «ρώσικη ρουλέτα», η Ελευθεριάδου και η Μυριοκεφαλιτάκη νικήθηκαν από την αντίπαλη τερματοφύλακα Γκαουντρό, η Σταματοπούλου απέκρουσε ένα χτύπημα αλλά δεν ήταν αρκετό.

Τρία γκολ πέτυχε η Ελένη Ξενάκη, από δύο είχαν η Ελευθερία Πλευρίτου, η Ιωάννα Χυδηριώτη και η Ειρήνη Νίνου, ενώ ένα γκολ σημείωσε η Ελένη Ελληνιάδη για την ελληνική ομάδα που είχε μόλις 2/9 στην παίκτρια παραπάνω (3/11 είχε ο Καναδάς).

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-4, 4-1, 1-4 και 4-2 στα πέναλτι.
Καναδάς (Νταβίντ Παραντέλο): Γκαουντρό, Μιμίντες, Κρεβιέ 3, Ράιτ 4, Γκεβρεμό, Μακντάουελ, Μπάκοτς 2, Λεμάι-Λαβόι, ΜαΚίλβι 1, Μπράουν 2, Πόουλ 1, Λα Ρος 1, Τζάφε.
Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Ελληνιάδη 2, Σιούτη, Τριχά, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Η διαδικασία των πέναλτι
Ράιτ 1-0
Ελευθεριάδου, απόκρουση Γκαουντρό
Κρεβιέ 2-0
Ελληνιάδη 2-1
Μπάκοτς 3-1
Ελευθερία Πλευρίτου 3-2
Μπράουν, απόκρουση Σταματοπούλου
Μυριοκελιτάκη, απόκρουση Γκαουντρό
Λα Ρος 4-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x