Πόλο

Συγχαρητήρια από Οικονόμου και Μαυρωτά στην Εθνική πόλο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός αθλητισμού και ο Γενικός Γραμματέας επικοινώνησαν με τον Θοδωρή Βλάχο, μεταφέροντας του τα «μπράβο» για τη νέα μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών!

Γιάννης Οικονόμου και Γιώργος Μαυρωτάς, επικοινώνησαν τηλεφωνικά το πρωί της Παρασκευής (28/07) με τoν ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρή Βλάχο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός αθλητισμού και ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού συνεχάρησαν τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα, τους αθλητές και όλη την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το οποίο βρίσκεται στη Φουκουόκα για το σπουδαίο επίτευγμα της πρόκρισης στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία, αλλά και της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν το 2024 στo Παρίσι.

Παράλληλα, ευχήθηκαν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του Σαββάτου (29/07) και τόνισαν ότι η πορεία και η επιτυχία της Εθνικής Ομάδας κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, σε μια περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά από την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της, ιδίως στον τομέα των δασικών πυρκαγιών.

Από την πλευρά του, ο Βλάχος ευχαρίστησε θερμά τους δύο άνδρες για την τηλεφωνική επικοινωνία και την υποστήριξή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x