Πόλο

Πλήρης για την πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρ. "πέταξε" την Παρασκευή για την Κωνσταντινούπολη, ώστε να υπερασπιστεί το υπέρ του 9-5 κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και να προκριθεί στα ημιτελικά του Challenger Cup πόλο ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, ώστε το Σάββατο στις 19:30 να υπερασπιστεί το 9-5 της πρώτης αναμέτρησης στην Αθήνα κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και να προκριθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup πόλο ανδρών.

Ο Νίκος Δεληγιάννης θέλησε να στείλει το μήνυμά του στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς: «Η σκέψη μας είναι στα θύματα του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και στη Συρία. Οι άνθρωποι εκεί περνούν πάρα πολύ δύσκολα και οφείλουμε οι σκέψεις μας και προσευχές μας να είναι μαζί τους και όλη η υφήλιος να ενωθεί για να τους δώσει μια πολύ μεγάλη βοήθεια για να μπορέσουν να αναρρώσουν από όλο αυτό, αν μπορέσουν, κυρίως στο ψυχικό κομμάτι, όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Όσο για το αγωνιστικό; «Από την άλλη, υπάρχει ένα αθλητικό γεγονός, μια αθλητική υποχρέωση το Σάββατο. Ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στη Γαλατασαράι. Έχουμε το προβάδισμα του πρώτου παιχνιδιού, όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Εμείς πάμε για ένα παιχνίδι μια κι έξω, πάμε για να νικήσουμε και, μαζί με τη νίκη, να πάρουμε και την πρόκριση. Είναι το μόνο που κοιτάμε και το μόνο για το οποίο προετοιμαζόμαστε».

Την αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» την αποτελούν οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης (C), Βασίλης Καβουσανός, Ιάσων Τουρκομένης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x