Πόλο

Διέλυσε τον Ηλυσιακό και συνεχίζει ακάθεκτος την αήττητη πορεία στην Α1 πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός

Ακάθεκτος συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός, ξεπερνώντας με άνεση και το εμπόδιο του Ηλυσιακού.

Με μια πολύ άνετη νίκη συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκες» διέλυσαν με το εμφατικό 26-4 τον Ηλυσιακό για τη 15η αγωνιστική και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, παίρνοντας προβάδισμα με 12-0, πριν δεχθούν το πρώτο γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ έφτασαν στην πολύ άνετη νίκη, χωρίς να απειληθούν.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη με 8 γκολ, ενώ για τους νικητές δεν αγωνίσθηκαν οι Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ξενάκη και Δρακωτού.

Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με την Μεντιτεράνι για τα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο Σάββατο (23/3 στις 17:00), έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 0-8, 1-4, 1-6, 2-8

Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Πράπα, Λουκοπούλου, Καπότη, Πετεινάτου, Παναγιώτι 1, Κοκκίνου, Σκαρπαλέζου 1, Φελλά 1, Παπαφιλίππου, Κατσώνη 1, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Κακλή

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Νίγκρο, Διρχαλίδου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 5, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη 1, Μυριοκεφαλιτάκη 8, Κωνσταντοπούλου, Χέλμη 2, Χριστοδούλου-Άουτ 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x