Πόλο

Κόλιανιν: «Δώσαμε όλη μας την ενέργεια»

Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος στάθηκε ο Χρβόγιε Κόλιανιν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν πολύ τη νίκη κόντρα στη Φερεντσβάρος και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά: «Σήμερα, κάναμε μια μεγάλη νίκη. Το θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί σήμερα έδωσαν όλη τους την ενέργεια για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης συμπλήρωσε πως: «Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς για τη συνέχεια της ομάδας μας. Αυτή η νίκη δείχνει σε όλους και στους φιλάθλους μας πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση στο Final-4. Παίξαμε πολύ καλά από την αρχή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου στην επιστροφή μου. Δυο μήνες πάρα πολύ δύσκολοι για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα.

Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο ματ στην Βαρκελώνη εκτός, θα πάμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό για να καταφέρουμε στο τέλος να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x