Πόλο

Κόλιανιν: «Ήμασταν κουρασμένοι από το Κύπελλο»

Στην κούραση των πολιστών του Ολυμπιακού από το Final 8 του Κυπέλλου στάθηκε ο Χρβόγιε Κόλιανιν μετά τη νίκη επί της Μπρέσια για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε πως είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και στάθηκε στην όρεξη που έδειξαν οι παίκτες του, παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.

Αναλυτικά: «Πήραμε άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη και τελειώσαμε αυτή τη φάση των ομίλων. Μετά το Κύπελλο, όπως είναι λογικό, δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ και να δώσουμε τα πάντα, να παίξουμε το πόλο που παίζουμε τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, είδα πάλι πολλή όρεξη από τα παιδιά, είμαι ικανοποιημένος, πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε».

Ο Γιώργος Δερβίσης συμπλήρωσε πως: «Πράγματι, κάναμε μία νίκη με διαφορά και πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να κλείσουμε τους ομίλους με νίκη. Μας αξίζει. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν κάναμε κάποια άλλη εμφάνιση σήμερα. Σίγουρα, είχαμε κάποια προσωπικά λάθη, δεχτήκαμε κάποια εύκολα γκολ, αλλά το ξεπεράσαμε κι "ανοίξαμε" τη διαφορά στο σκορ κι, έτσι, νικήσαμε.

Επόμενός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, πρέπει να πηγαίνουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, τώρα παίζουμε τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 στους ημιτελικούς, να προκριθούμε στους τελικούς και, σίγουρα, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και το Final-4. Ωστόσο, ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x