Πόλο

Κραβαρίτης: «Κάναμε το παιχνίδι μας, σταρ η Ελευθεριάδου»

Στην ομαδική δουλειά των πολιστριών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης μετά την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" Ολυμπιακού επί της Ματαρό.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως οι πολίστριες του Ολυμπιακού έμειναν προσηλωμένες στο παιχνίδι τους κόντρα στη Ματαρό, εξήρε την ποιότητα της Νικόλ Ελευθεριάδου και στάθηκε στην ανυπομονησία για τον κυριακάτικο τελικό με τη Σαμπαντέλ.

Αναλυτικά: «Κάναμε εξαιρετικό ημιτελικό. Μείναμε προσηλωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι η σταρ του σημερινού παιχνιδιού. Η δουλειά, όμως, είναι ομαδική. Σε κάθε ματς, έχουμε μια παίκτρια που σκοράρει περισσότερο, αλλά είναι μια ομαδική δουλειά γενικά. Ο Ολυμπιακός έχει τρία πρωταθλήματα Ευρώπης. Κάθε μέρα είναι κι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι ο μεγάλος τελικός του Champions League».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου συμπλήρωσε πως: «Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ματαρό είναι η ομάδα που μας απέκλεισε από τον Final-4 πέρυσι. Βέβαια, αυτό έγινε πέρυσι. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι ιδιαίτερο, είναι ο ημιτελικός του Champions League. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ο ελληνικός κορμός που έχουμε μας αρέσει ακόμη πιο πολύ. Ήταν πολύ ωραία σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x