Πόλο

Κραβαρίτης: «Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι»

Στις σύνθετες άμυνες που έπαιξαν για να αντιμετωπίσουν την Ουίπεστ στάθηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ουίπεστ, εξήγησε τον τρόπο παιχνιδιού της ουγγρικής ομάδας και το γιατί δεν μπόρεσαν να τη «χτυπήσουν» στην κόντρα, στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν και ζήτησε νίκες στα δύο εναπομείναντα ματς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες. Είναι μια μεγάλη νίκη. Είχαμε προσεγγίσει πολύ σωστά το παιχνίδι. Ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες σε μια πολύ στενή πισίνα, που ομάδες σαν τη δίκη μας που παίζουν με αποστάσεις και πλάτος στην επίθεση, δεν τις ευνοεί. Είχαμε τονίσει πως θα επιχειρήσουν να "σπάσουν" τις δικές μας συνθέτες άμυνες και τη ζώνη ανάμεσα με δυο φουνταριστούς, πράγμα που έγινε και δεν μας επέτρεψε να "χτυπήσουμε" στην κόντρα.

Παρόλα αυτά, η άμυνά μας σήμερα μας έδωσε τη νίκη. Απομένουν δυο παιχνίδια ακόμα και εμείς θέλουμε να πάμε στο φάιναλ φορ με το 6/6».

Η Βάσω Πλευρίτου συμπλήρωσε πως: «Στη σημερινή αναμέτρηση δεν είχαμε την καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο κρατάμε το θετικό, μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε αρκετά καλή εικόνα στην άμυνα, η οποία κράτησε χαμηλό σκορ που μας βοήθησε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x