Πόλο

«Βούλιαξε» και τη Μεντιτεράνι και πλησιάσει σε ακόμη ένα Final 4 ο Ολυμπιακός!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε της Μεντιτεράνι εκτός έδρας με σκορ 15-10 και είναι πολύ κοντά, πλέον, στην πρόκρισή της σε ένα ακόμη Final 4!

Φουλάρει για ακόμη ένα Final 4 στο Champions League ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν και μάλιστα με ανατροπή από την έδρα της Μεντιτεράνι (10-15) και κάνοντας το «τρία στα τρία» στον όμιλό τους, έχουν, πλέον, τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού άνοιξαν το σκορ με την Χυδηριώτη, όμως βρέθηκαν να χάνουν 5-2 στη Βαρκελώνη, στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου! Παρ' όλα αυτά, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, παίζοντας καταπληκτική άμυνα και γρήγορα επέστρεψαν στο ματς, με την Ξενάκη να μειώνει σε σε 6-5 στα μισά του αγώνα.

Τελικά, με την Τριχά προσπέρασαν για πρώτη φορά μετά το 0-1 (8-9), σε ένα τρομερό οκτάλεπτο, όπου σημείωσαν έξι τέρματα! Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος. Η Ελευθεριάδου έφτασε τη διαφορά στο +3 (9-12), με το παιχνίδι να ανοίγει και τις Πειραιώτισσες να επικρατούν, τελικά, 15-10 στην Καταλονία.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 3-6, 1-4

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ: Χιμένεθ, Βαν ντερ Βέιντεν, Μαρτίν 1, Μάρκος Ριβέρο, Τεμπράνο, Μορένο 4, Εσπαρ 1, Πρατς 1, Βιλαντότ, Αλμέδα, Μούσκι 2, Πεναλβέρ 1, Ντίαζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Χυδηριώτη 4, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ., Σάντα, Πλευρίτου Β., Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κωνσταντοπούλου.

Η βαθμολογία (σε τρία παιχνίδια):

Ολυμπιακός 9
Βουλιαγμένη 6
Ουίπεστ 3
Μεντιτεράνι 0

Στα άλλα ματς των ελληνικών ομάδων στο Champions League, ο Άλιμος πλήρωσε ακριβά το ξεκίνημά του στον αγώνα και τελικά ηττήθηκε 15-12 από τη γαλλική Μιλούζ στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου για τον Β' προκριματικό όμιλο. Μετά και την εκτός έδρας νίκη της ισπανικής Σαμπαντέλ στην Ουγγαρία επί της Ντουναουιβάρος με 9-8, η βαθμολογία σε τρεις αγώνες είναι: Σαμπαντέλ 9, Μιλούζ 5, Άλιμος ΝΑΣ BETSSON 3 και Ντουναουιβάρος 1 βαθμό.

Τέλος, ο Εθνικός υποδέχθηκε τη Ματαρό στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά για τον Γ' προκριματικό όμιλο και ηττήθηκε 13-4. Η ισπανική ομάδα ήταν καλύτερη, εντυπωσιακή στο ξεκίνημα, που προηγήθηκε 6-1 και 10-2 στο πρώτο μέρος, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x