Πόλο

Νέος προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ο Χρβόγιε Κόλιανιν

Τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρβόγιε Κόλιανιν για τη θέση του προπονητή της ομάδας πόλο ανδρών.

Nέα εποχή στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, επισημοποίησαν την πρόσληψη του Κροάτη, πρώην βοηθού του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγιε Κόλιανιν!

Ο Κροάτης έχει μεταξύ άλλων φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού, ενώ στην προπονητική του καριέρα υπήρξε και προπονητής της Βουλιαγμένης από το 2018 μέχρι και το 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρβόγιε Κόλιανιν. Ο Κροάτης προπονητής (ημ. γέννησης 18/6/1982) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν ήταν «παρών» στο έπος του Θρύλου στη Γένοβα, το 2018, κατακτώντας το Champions League ως βοηθός του Θοδωρή Βλάχου. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε με το ερυθρόλευκο σκουφάκι ως αθλητής, ενώ την περασμένη σεζόν (2022-23), ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας Νέων Ανδρών. Επίσης, ο Κροάτης τεχνικός κάθισε στον πάγκο του ΝΟ Βουλιαγμένης για τέσσερα χρόνια (2018-22).

Η δήλωση του Χρβόγιε Κόλιανιν στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους, να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί ο Ολυμπιακός, ξέρω τους στόχους που έχει κάθε χρόνο και φυσικά, συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Όσον αφορά στην ομάδα, έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Με αρκετά από τα παιδιά έχω ξαναδουλέψει στο παρελθόν, ενώ οι νέοι που θα έρθουν θα μας δώσουν πιο πολλή όρεξη για δουλειά. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα που θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x