Πόλο

Λύγισε τον Απόλλωνα και διατήρησε το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8/8 στο Α’ όμιλο του πόλο ανδρών, επικρατώντας με 16-12 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Διατήρησε το απόλυτο και συνεχίζει στην κορυφή του Α’ ομίλου του πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους επικρατώντας 16-12 του Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι της αγωνιστικής, αφήνοντας την ελαφρά ταξιαρχία στη δεύτερη θέση.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, οι ερυθρόλευκοι του Κόλιανιν προηγήθηκαν με 5-1, 9-4 και 11-6, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς και κατάφεραν να μειώσουν στο 1 γκολ (12-11), στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, κάτι που διατηρήθηκε μέχρι και το 2.48 πριν από τη λήξη. Όμως, ο Ολυμπιακός, με ξέσπασμα στο φινάλε έφτασε στο τελικό 16-12 υπέρ του. Κορυφαίος σκόρερ ο Φουντούλης με 6 γκολ.

Οκτάλεπτα: 6-3, 3-3, 3-4, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Δήμου 3, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x