Πόλο

Μάχη με Φερεντσβάρος με φόντο το final 4 για τον Ολυμπιακό

Στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, αφού τις 18:00 υποδέχεται στο «Πέτρος Καπαγέροφ» την πανίσχυρη Φερεντσβάρος για την τέταρτη αγωνιστική των προημιτελικών.

Επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδύονται τις 18:00 τη Φερεντσβάρος στο «Παπαστράτειο» για την τέταρτη αγωνιστική των προημιτελικών της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν τη νίκη κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final-4 της Μάλτας.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λόντσαρ, όμως επιστρέφει μετά από δυόμιση μήνες ο τραυματίας Νικολαΐδης.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως: «Ξέρουμε ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και, για να περάσεις, πρέπει να κερδίσεις όλα τα ματς στο γήπεδό σου. Αύριο, παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ιδιαίτερα δυνατό ατομικά, με πολλή ποιότητα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα με την ομάδα και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από αυτόν που χρησιμοποιούμε συνήθως.

Γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε το ματς με τη Βουλιαγμένη, για να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό στυλ. Πιστεύω στην ομάδα και, με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στο Final-4».

O Γιάννης Φουντούλης συμπλήρωσε πως: «Το αυριανό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ σπουδαία, έχει δείξει όλη τη διάρκεια της σεζόν την ποιότητά της, παραμένει αήττητη. Παρόλα αυτά, αύριο είναι ένας... τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ ότι έχουμε άλλη δυναμική αγωνιζόμενοι στο Παπαστράτειο.

Το κίνητρο είναι μεγάλο, θέλουμε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για να προκριθούμε στο Final-4. Η Φερεντσβάρος, αν πάρει τη νίκη, ουσιαστικά "κλειδώνει" την πρόκριση. Οπότε, αναμένουμε μια μεγάλη μάχη κι ένα υψηλού επιπέδου θέαμα. Ευελπιστώ ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας κι, όλοι μαζί, να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x