Πόλο

Σφραγίζει πρόκριση στους «8» του Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο και με νίκη θα σφραγίσει την πρόκριση στους «8» του Champions League.

«Καθαρίζει» την πρόκριση στους «8» του Champions League στο Παπαστράτειο ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την Ντιναμό Τιφλίδας σήμερα (Τετάρτη 22/11 – 19:00, μετάδοση από ERT Sports), κυνηγώντας μια νίκη που θα τον στείλει απευθείας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές με οκτώ βαθμούς, πίσω μόνο από την Προ Ρέκο που είναι αήττητη με 12 β.

Η Ντιναμο, από την άλλη, βρίσκεται στον… πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να έχει πάρει βαθμό ως τώρα.

Το κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο παιχνίδι επεσήμανε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής, Χέρβο Κόλιανιν.

«Έχουμε μεγάλη επιθυμία για άλλη μια νίκη, με την οποία θα επιβεβαιώσουμε το πέρασμά μας στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ένας αγώνας Champions League και είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Όπως είπα, θέλουμε τρεις βαθμούς και τη συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων. Δεν περιμένουμε εύκολο ματς, αλλά πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μετά από πολύ καιρό, παίζουμε εντός έδρας και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

Από τη μεριά του, ο Μάρκο Μπίγιατς είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, γιατί με νίκη, θα σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Champions League. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο πόλο, να κερδίσουμε στην πισίνα μας, μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα, όλη η ομάδα θέλει την πρόκριση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x