Πόλο

Διέλυσε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός και τώρα… Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο απέναντι στον Πανιώνιο (14-4) για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 πόλο ανδρών και στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Μπαρτσελονέτα.

Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Πανιώνιο έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 14-4 στην τρίτη αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα για τη δεύτερη αγωνιστική των προημιτελικών του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 2-0, 4-1
Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόβ 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

Αναλυτικά, η 3η αγωνιστική της Β φάσης του G1:
Περιστέρι-ΠΑΟΚ 10-8
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 14-4
Απόλλων Σμύρνης-Βουλιαγμένη 16-11
Παναθηναϊκός-Υδραϊκός 15-9

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΝΟ Χανίων, που επικράτησε 15-8 (3-0, 4-2, 5-4, 3-2) του ΟΦΘ και ανέβηκαν στους 11 βαθμούς, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παραμένει ουραγός με μόλις 1 βαθμό.

Σε ένα συναρπαστικό ματς, ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο Εθνικός έμειναν ισόπαλοι με 7-7 και παραμένουν αήττητοι στη Β φάση. Ο ΑΝΟΓ βρίσκεται στην κορυφή του G2 με 26 βαθμούς και ο Εθνικός ακολουθεί με 21.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 10-5 από τον ΝΟΧ στη Χίου και βρίσκεται, πλέον, πέντε βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία, γεγονός που σημαίνει πως θα δώσει σκληρή μάχη για να αποφύγει τα playouts.

Αναλυτικά, η 3η αγωνιστική της Β φάσης του G2:
ΝΟ Πατρών-Παλαιό Φάληρο 7-10
ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός 7-7
ΝΟ Χανίων-ΟΦΘ 15-8
ΝΟ Χίου-ΑΕΚ 10-5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x