Πόλο

Έτοιμες για το ευρωπαϊκό οι γυναίκες του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Σαμπαντέλ στον τελικό του Champions League πόλο γυναικών.

Έτοιμες για άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι η ομάδα γυναικών στο πόλο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκές κοντράρονται σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 με την Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη στον μεγάλο τελικό του Champions League με στόχο να κατακτήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ψυχολογία για την αμιγώς ελληνική ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι στα ύψη μετά τη χθεσινή επικράτηση τους επί της Ματαρό, 16-12, σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη σημασία καθώς πέρσι η ίδια ομάδα είχε αποτελέσει το… φράγμα της πορείας των ερυθρολεύκων και πάλι προς τον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας γνωρίσει τον αποκλεισμό στα προημιτελικά.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στο χθεσινό ματς ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου η οποία πέτυχε επτά γκολ και αυτή που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρόκριση στην μεγάλη σημερινή αναμέτρηση.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε τελικό μιας διοργάνωσης από το 2015 και μετά. Ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες σε παιχνίδια που έχουν γίνει στον Πειραιά ενώ η Σαμπαντέλ μία σε ματς στη δική της έδρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x