Πόλο

Άνετο πέρασμα του… απόλυτου Ολυμπιακού από την έδρα του Παναθηναϊκού!

Το απόλυτο νικών στην Α1 διατήρησε εύκολα ο Ολυμπιακός, με το άνετο 15-7 επί του Παναθηναϊκού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου.

Τη νικηφόρο πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 15-7 του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 9/9 στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 27 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Μάζη παρέμεινε στη τέταρτη θέση με 13 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αφού προηγήθηκε 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και έβαλε τις βάσεις για μια ακόμη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το σύνολο του Χέρβο Κόλιαν πήγε προηγούμενο στο ημίχρονο με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (8-4), που την αύξησε στο δεύτερο και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Γιάννης Φουντούλης και Δημήτρης Νικολαΐδης, που σημείωσαν από τέσσερα τέρματα, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού τον ίδιο αριθμό τερμάτων πέτυχε ο Γιάννης Αγκόρτας.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης

Ολυμπιακός (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης Δ. 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x