Πόλο

Πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανιωνίου και έπιασε κορυφή η Βουλιαγμένη

Εντυπωσιακή Βουλιαγμένη, θριάμβευσε με 17-8 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ανεβαίνοντας στην κορυφή του Β' Ομίλου!

Πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε στην κορυφή του Β' Ομίλου η εντυπωσιακή Βουλιαγμένη!

Οι «μπέμπηδες» πανηγύρισαν τη νίκη με 17-8 στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανιώνιο, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη φετινή του ήττα και παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα τους στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Στο παιχνίδι στο οποίο έγινε για πρώτη φορά χρήση του VAR, με τον Μοσκόφ του Πανιωνίου να αποβάλλεται χωρίς αντικατάσταση στο 1:34 πριν από το τέλος της 2ης περιόδου. Η Βουλιαγμένη είχε τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, φτάνοντας τελικά με άνεση στη νίκη.

Επίσης για τον Β' Όμιλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 13-5 του ΟΦΘ και ο Υδραϊκός νίκησε με 9-8 στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ Εθνικός και Παλαιό Φάληρο έμειναν στο ισόπαλο 7-7.

Όσον αφορά τον Α' Όμιλο, το Περιστέρι έφυγε με το διπλό (16-10) από την Πάτρα, παραμένοντας στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε 13-10 στην έδρα της Χίου, παραμένοντας μόνος δεύτερος, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x