Πόλο

Νίκησε το Περιστέρι κι έμεινε τρίτος ο Πανιώνιος

Έστω και δύσκολα, ο Πανιώνιος νίκησε 13-11 το Περιστέρι στη Νέα Σμύρνη για την τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και παρέμεινε στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου.

Έστω και πιο δύσκολα από ότι περίμενε, ο Πανιώνιος νίκησε 13-11 το Περιστέρι στη Νέα Σμύρνη στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της τέταρτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και παρέμεινε στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, αφήνοντας την ομάδα των δυτικών προαστίων στην έβδομη.

Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν να προηγούνται με 8-4 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, ο ΓΣΠ μείωσε σε 8-7 και στο 2:26 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Μουρίκης «για βιαιοπραγία (γροθιά σε αντίπαλο)», όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα.

Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με πέναλτι 8-8 κι έπαιξαν 4’ με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Έτσι, μετά το 9-9, ο Πανιώνιος ξέφυγε με 13-9, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι απλά στο τελικό 13-11.

Κορυφαίος σκόρερ του Πανιωνίου ήταν ο Μοσκόφ με 6 γκολ , ενώ 5 είχε ο Χρυσοσπάθης για τον ΓΣΠ.


Οκτάλεπτα: 4-0, 4-4, 1-5, 4-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 6, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Σοφός, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Κ., Χρυσοσπάθης 5, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x