Πόλο

Επιβλήθηκε της Πρίμορατς Κότορ στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκε στους «16» τoυ Euro Cup ο Πανιώνιος

Την πρόκριση στη φάση των 16 του φετινού Euro Cup πανηγύρισε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου, μετά τη νίκη της με 8-5 επί της Πρίμορατς Κότορ στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Αρτάκης!

Έκαμψε την αντίσταση της Πρίμορατς Κότορ και πήρε τη νίκη με 8-5 στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Αρτάκης ο Πανιώνιος, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στη φάση των «16» του φετινού Euro Cup.

Με μεγαλύτερο «όπλο» του την άριστη αμυντική της λειτουργία, η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τη σημαντικότατη νίκη, έχοντας για πρώτους σκόρερ της τον Γούνα, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα.

Πανιώνιος-Πρίμορατς Κότορ 8-5

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0, βγάζοντας συνεχόμενες άμυνες στον παίκτη λιγότερο, πριν οι φιλοξενούμενοι βρουν λύσεις επιθετικά, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η ομάδα του Κώστα Δήμου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 4-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο, και διατήρησε το υπέρ της +2, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκε με 7-3, χάρη στις εντυπωσιακές άμυνες και τον τερματοφύλακα, Κώστα Λιμαράκη. Το τελικό 8-5 ήρθε ως... φυσικό επακόλουθο βάσει της εικόνας του αγώνα, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη-πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 0-1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Ουκρόπινα, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης.

Πρίμορατς Κότορ (Ζόραν Μάσλοβαρ): Κράλι, Μπργκούλιαν, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς 1, Μίρσιτς 1, Λάμπε, Περόφ 1, Κάστροπ, Βίτσο, Γιάνοβιτς, Βουκάσοβιτς, Τσέτκοβιτς.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την πέμπτη ήττα του στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για τον 2ο όμιλο του Euro Cup, χάνοντας με 11-10 στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Χόνβεντ.

Ήδη αποκλεισμένοι οι γηπεδούχοι, το πάλεψαν και ήταν ανταγωνιστικοί, επικράτησαν με επί μέρους σκορ 6-4 στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x