Πόλο

Ξέσπασε στο τρίτο οκτάλεπτο και πέρασε από το Περιστέρι ο Απόλλων Σμύρνης!

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και έτρεξε σερί 6-0(!), ο Απόλλων Σμύρνης άλωσε την έδρα του ΓΣ Περιστερίου και εξασφάλισε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 12-7!

Με νίκη συνέχισε ο Απόλλων Σμύρνης στον Α' όμιλο της Α1 πόλο Ανδρών! Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και έτρεξε σερί 6-0(!), η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άλωσε την έδρα του ΓΣ Περιστερίου και εξασφάλισε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 12-7!, στον αγώνα, που έκλεισε την 7η αγωνιστική.

Ο Απόλλων Σμύρνης παρέμεινε, έτσι, στη 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου με 18 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από τον τρίτο. Ο ΓΣΠ, που αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα, Ντρου Χόλαντ, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες, υπέστη τη δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Δεληγιάννη προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες του Λούδη διατηρήθηκαν κοντά στο σκορ. Ο Απόλλων ανέβασε στροφές στο τρίτο οκτάλεπτο και με το 6-0 σερί έβαλε γερές βάσεις για την τελική επικράτηση, καθώς ξέφυγε με οκτώ γκολ διαφορά (11-3). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 12-7. Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ο Μπάμπης Τρούλος με 4 γκολ.

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 0-6, 4-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Αν. 1, Σεννής, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x